Ecoventura Lightspeed eCommerce

image Ecoventura Lichtspeed eCommerce

Seoshop theme

EcoVentura is een webwinkel die duurzame producten aanbiedt op het gebied van backpacken, kamperen en wandelen. Kortgezegd: EcoVentura levert outdoor artikelen van a tot en met z. Hierbij zet EcoVentura zich in voor een mens-, dier-, milieu- en klimaatvriendelijke wereld. Ieder artikel heeft zijn eigen verhaal en achtergrond. Als klant van EcoVentura ben je ervan verzekerd dat je verantwoorde artikelen aanschaft.

Een webshop met karakter

Deze Webwinkel is geheel uniek in zijn eigenvorm en is ontwikkeld in de Back-end omgeving van SeoShop. Dit platform bied de mogelijkheid om een webshop te ontwikkelen waarbij een reeks aan opties worden aangeboden, denk daarbij aan een voorraadbeheer, een live overzicht van de omzet tot aan een track&trace. Alhoewel SeoShop een aantal standaard theme's aanbied is het voor de hand liggend om het geheel naar eigen wens te ontwikkelen om zo uniek te zijn, en te blijven binnen de webwinkel branche..en laat dat nu precies onze speciliteit zijn.

Website bekijken

< terug naar cases
Image

i.o. Interfryslan

Typografie


Er is gekozen voor Poppins deze font is open-source en valt onder de licentie van Google-Fonts. Door zijn strakke lijnen is deze font in een zelfs kleine corps goed leesbaar. Wat het dus goed geschikt maakt voor mobiele apparaten, waarbij de website in een relatief klein scherm wordt getoond.

Image

Wij helpen u graag uw doel te bereiken

heeft u vragen m.b.t web..neem vrijblijvend contact met ons op wij staan u graag te woord.

Neem contact op