background

Systemen- & Netwerkbeheer

Wacht niet te lang! Vraag een ICT-scan aan

Is uw netwerk nog wel up-to-date? Zijn alle systemen nog in orde? Is uw software nog actueel en bovenal veilig? Laat uw complete IT-omgeving een check gegeven.
Na het scannen, ontvangt u een compleet verslag met conclusie en advies!

Naast de installatie en het onderhoud doen wij ook aan hardware en software leveren.

“Internet!...we kunnen niet meer zonder”

Na het inrichten van een server, computer en/of netwerksystemen is goed beheer belangrijk. Door regelmatig onderhoud te plegen aan uw systemen en/of software voorkomt u dat kleine problemen zich gaan uiten in storingen. Bij het plaatsen van nieuwe systemen houd het nooit op, men vergeet altijd dat het optimaliseren van de beveiliging een essentieel onderdeel is om zorgeloos te kunnen internetten en gebruikt te blijven kunnen maken van uw computersysteem..

Servicecontract

Met een servicecontract heb je zekerheid en staan we altijd voor u klaar. Zelfs voor de kleinste vragen of oplossingen, wij komen langs!

Servicecontract, al voor
v.a €4.99 Per Maand, Incl BTW.
(jaarlijk gefactureerd)
Zeer Populiar
  • Vaste prijs
  • Vakkundig ondersteuning
  • Direct hulp bij calamiteiten
  • Altijd een deskunidge aan de lijn
  • Wij komen langs bij u thuis of bedrijf
Vaste prijs

Bij ons kom u niet te staan met onverwachte kosten, wij zijn transparant over de kosten en waar deze precies in zitten. Bovendien komen wij u graag tegemoet door eventueel een termijn betaling als u bijvoorbeeld een startende ondernemer bent.

Ontzorgd

Bij ons hoeft u niet te beschikken over een eigen systeembeheerder wij nemen uiteenlopende werkzaamheden m.b.t systeem- & netwerkbeheer u uit handen.

Wij komen langs!

Wij investeren graag in onze klanten dus wij komen graag bij u langs om persoonlijk de werkzaamheden te bespreken of uit te voeren.

Altijd een Deskundige aan de lijn

Bij ons heeft u altijd een deskundige aan de lijn. Waarbij u met al uw vragen m.b.t uw computersysteem of netwerk terecht kunt.

Direct hulp bij noodgevallen

Heeft u een servicecontract met ons en valt u netwerk of systeem uit. Of ondervind u een defect? dan staan wij meteen paraat om uw z.s.m met een juiste oplossing(en) te komen.